Uusimmat julkaisut
Arkistot

PuulaGolf jälleen Suomen paras ysireikäinen!

[fusion_builder_container hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” overlay_color=”” video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” padding_top=”” padding_bottom=”” padding_left=”” padding_right=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” center_content=”no” last=”no” min_height=”” hover_type=”none” link=””][fusion_text]

Golflehden kenttäranking toteutetaan joka toinen vuosi. Kahdessa edellisessä tutkimuksessa PuulaGolf on ollut kärjessä ysireikäisten golfkenttien osalta. Vuoden 2017 tutkimuksen tulokset julkistettiin torstaina 23.11. ja suomalaiset golfarit olivat jälleen arvostaneet PuulaGolfin Suomen parhaaksi ysireikäisten kenttien joukossa. Lisäksi sijoituimme kymmenen parhaan kentän joukkoon myös kategorioissa Kaunein kenttä ja Paras suunnittelu. Kaikkien kenttien joukossa PuulaGolf on sijalla 34. Kokonaisuutta arvioidaan myös ravintola, klubitalo ja oheispalvelut huomioiden, ja niiden osalta palvelutasomme luonnollisesti jää isompien kenttien taakse.

Kiitos erinomaiselle ja sitoutuneelle henkilökunnalle hyvästä kentän hoidosta ja asiakaspalvelusta, kiitos Pekka Sivula loistavasta lay-outista ja kiitos jokaiselle yhteisömme jäsenelle ja vapaaehtoiselle siitä hengestä, jonka kentälle luotte. Kiitos myös te kaikki ihanat vieraat, jotka tulette yhä uudestaan ja kerrotte meistä hyvää uusille tulijoille!

Voit lukea lisää kenttärankingista Golfpisteen sivuilta. Kattavat tulokset julkaistaan 29.11.

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]