Uusimmat julkaisut
Arkistot

Seuran pelimatka heinäkuussa

[fusion_builder_container hundred_percent=”no” hundred_percent_height=”no” hundred_percent_height_scroll=”no” hundred_percent_height_center_content=”yes” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” enable_mobile=”no” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” margin_top=”” margin_bottom=”” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ spacing=”” center_content=”no” link=”” target=”_self” min_height=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”left top” background_repeat=”no-repeat” hover_type=”none” border_size=”0″ border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” dimension_margin=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” last=”no”][fusion_text]

PuulaGolf ry:n pelimatka on päätetty kaudella 2018 tehdä kotimaassa. Ajankohta on ke-to 18.-19.7. ja kohteena ovat Kytäjä Golf ja Linna Golf Vanajanlinnassa majoittuen. Reissun hinta on 246 €/hlö jaetussa kahden hengen huoneessa, katso lisätiedot matkasta esitteestä: Kytäjä-Linna_2018. Mukaan mahtuu 40 ensimmäistä. Ilmoittaudu vaikka heti toimisto@puulagolf.fi ja varmista paikkasi puulagolfilaisten iloisessa seurassa!

Viron kentille mielivät voivat osallistua Nurmijärven Golfklubin järjestämään matkaan Saarenmaalle 2.-4.7. Kahden yön ja kolmen pelin reissun hinta on 515 € jaetussa kahden hengen huoneessa. Bussiin pääsee mukaan Nurmijärven kirkonkylältä tai Klaukkalasta, mutta porukkaan voi liittyä myös saapumalla suoraan satamaan. Ilmoittautuminen päättyy 28.2. ja voit ilmoittautua myös toimisto@puulagolf.fi. Tarkemmat tiedot saat esitteestä: Saarenmaa_2018

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]