Uusimmat julkaisut
Arkistot

Range auki itsepalveluperiaatteella lauantaista alkaen

[fusion_builder_container hundred_percent=”no” hundred_percent_height=”no” hundred_percent_height_scroll=”no” hundred_percent_height_center_content=”yes” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” enable_mobile=”no” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” margin_top=”” margin_bottom=”” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ spacing=”” center_content=”no” link=”” target=”_self” min_height=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”left top” background_repeat=”no-repeat” hover_type=”none” border_size=”0″ border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” dimension_margin=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” last=”no”][fusion_text columns=”” column_min_width=”” column_spacing=”” rule_style=”default” rule_size=”” rule_color=”” class=”” id=””]

Koska tiedämme, että ette malta odottaa, niin vähän väliaikatietoa kentän avaamisen aikataulusta. Kentällä on vielä jopa vähän lunta, mikä tarkoittaa, että muutamat paikat ovat märkiä. Meillä ei ole koskaan peluutettu teitä ennen kuin pelikokemus on hyvä, eikä asiassa tehdä poikkeusta myöskään tänä vuonna vaan teille tarjotaan vain priimaa. Avaaminen riippuu kentän kuivumisesta, ja siksi tarkka päivä on vielä avoin. Se on jo tässä vaiheessa selvää, että vappuna meillä ei valitettavasti pelata, mutta ensi viikon lopulla jo todennäköisemmin. Tiedotamme siitä kyllä heti kun asian voi varmistaa.

Sen sijaan rangelle voi mennä la 28.4. alkaen itsepalveluperiaatteella eli sen minkä lyöt, keräät myös takaisin. Lauantaiaamuun mennessä siellä on paikoillaan muutama lyöntimatto, palloja ja ämpärit keräämistä varten, mutta range ei vielä kestä pallonkeräysautoa. Rangella lyöminen on toistaiseksi sallittu ehdottomasti vain lyöntimatoilta. Lähipelialuetta voi käyttää lähipeliharjoitteluun, mutta sieltäkään ei ole sallittua lyödä pitkiä lyöntejä lyöntipaikkojen ylitse rangelle.

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]