Uusimmat julkaisut
Arkistot

Junioreiden harjoitukset kesällä 2018

[fusion_builder_container hundred_percent=”no” hundred_percent_height=”no” hundred_percent_height_scroll=”no” hundred_percent_height_center_content=”yes” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” enable_mobile=”no” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” margin_top=”” margin_bottom=”” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ spacing=”” center_content=”no” link=”” target=”_self” min_height=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”left top” background_repeat=”no-repeat” hover_type=”none” border_size=”0″ border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” dimension_margin=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” last=”no”][fusion_text columns=”” column_min_width=”” column_spacing=”” rule_style=”default” rule_size=”” rule_color=”” class=”” id=””]PuulaGolfin 6-21-vuotiaille tarkoitetut golfharjoitukset pidetään noin kaksi kertaa viikossa ajalla 30.5.-4.8. Harjoitusajat ovat

  • ke klo 18-19 (19.30)
  • la klo 11-12 (12.30)

Mukaan riittää iloinen mieli ja keliin sopiva vaatetus, aiempi kokemus ei ole tarpeen. Mailat ja pallot lainataan, mutta jos sinulla on omat mailat, ne kannattaa ottaa mukaan. Hinta koko kaudesta on vain 20 €. Jos olet PuulaGolfin jäsen, harjoitukset sisältyvät jäsenmaksuun (30 €). Pari kertaa voi käydä tutustumassa maksutta. Harjoitusaikoihin voi tulla kauden aikana pieni muutoksia joista tiedotetaan erikseen.

Kokoontuminen on aina kahvion luona ennen harjoituksia. Lisätiedot Miika Karjalainen 050 438 3622 tai PuulaGolfin toimisto.[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]