Uusimmat julkaisut
Arkistot

Kahviolle saatu uusi imuri!

[fusion_builder_container hundred_percent=”no” hundred_percent_height=”no” hundred_percent_height_scroll=”no” hundred_percent_height_center_content=”yes” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” enable_mobile=”no” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” margin_top=”” margin_bottom=”” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ spacing=”” center_content=”no” link=”” target=”_self” min_height=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”left top” background_repeat=”no-repeat” hover_type=”none” border_size=”0″ border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” padding=”undefined” dimension_margin=”undefined” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” last=”no”][fusion_text columns=”” column_min_width=”” column_spacing=”” rule_style=”default” rule_size=”” rule_color=”” class=”” id=””]

Jaa että mikä tiedotusasia tämä on? Jokainen, joka on asioinut caddiemasterilla siihen aikaan, kun illansuussa imuroimme, ymmärtää otsikon uutisarvon. Edellinen, sekin lahjoituksena saatu, sinänsä hyvä ja tehokas imuri piti mahdottoman kovaa ääntä. Neuvokas caddiemasterimme Sari vihjaisi joskus kovaäänisestä imuristamme siivousalan yrittäjäosakkaillemme Pekka ja Heidi Laitiselle, ja – tadaa! – tuossa meillä on hiljaisempaa käytettyä toivotun sijaan ihan uudenkarhea  pölynimaisija. Kiitos Heidi ja Pekka, olette mahtavia!

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]