Uusimmat julkaisut
Arkistot

Seuran jäsenten maksuttomat opetukset kesällä 2018

[fusion_builder_container hundred_percent=”no” hundred_percent_height=”no” hundred_percent_height_scroll=”no” hundred_percent_height_center_content=”yes” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” enable_mobile=”no” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” margin_top=”” margin_bottom=”” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ spacing=”” center_content=”no” link=”” target=”_self” min_height=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”left top” background_repeat=”no-repeat” hover_type=”none” border_size=”0″ border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” dimension_margin=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” last=”no”][fusion_text columns=”” column_min_width=”” column_spacing=”” rule_style=”default” rule_size=”” rule_color=”” class=”” id=””]PuulaGolf ry tarjoaa jäsenillee maksutonta opetusta suunnilleen kerran kuussa. Kesän 2018 harjoitusjat ovat
– la 26.5. klo 9-10, Akseli ohjaa
– la 16.6. klo 9-10, Jukka ohjaa
– la 7.7. klo 9-10, Akseli ohjaa
– la 11.8. klo 9-10, Akseli ohjaa
Harjoituksiin ei tarvitse ilmoittautua, riittää kun tulet paikalle rangelle. Tervetuloa![/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]