Uusimmat julkaisut
Arkistot

Henkilöstömuutoksia

[fusion_builder_container hundred_percent=”no” hundred_percent_height=”no” hundred_percent_height_scroll=”no” hundred_percent_height_center_content=”yes” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” enable_mobile=”no” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” margin_top=”” margin_bottom=”” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ spacing=”” center_content=”no” link=”” target=”_self” min_height=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”left top” background_repeat=”no-repeat” hover_type=”none” border_size=”0″ border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” dimension_margin=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” last=”no”][fusion_text columns=”” column_min_width=”” column_spacing=”” rule_style=”default” rule_size=”” rule_color=”” class=”” id=””]

Pitkäaikainen caddiemasterimme Sari Ravander on saanut vakituisen työpaikan ja joudumme luopumaan hänestä. Sarin mahdollisimman epävirallisia läksiäisiä vietetään hänen viimeisenä työpäivänään pe 15.6. klo 13.30. Tervetuloa mukaan. Sarin kanssa jo vähän yhtä aikaa caddiemasterina on aloittanut Veera Manninen. Toivotamme porukalla hänet tervetulleeksi.  Sari on ollut meillä niin kauan, ettei kukaan pysty korvaamaan häntä silmänräpäyksessä, mutta Veera on päässyt hommiin hyvin käsiksi ja oppii nopeasti lisää.

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]