Uusimmat julkaisut
Arkistot

Kalkasmaasta kenttäyhtiön hallituksen puheenjohtaja

[fusion_builder_container hundred_percent=”no” hundred_percent_height=”no” hundred_percent_height_scroll=”no” hundred_percent_height_center_content=”yes” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” enable_mobile=”no” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” margin_top=”” margin_bottom=”” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ spacing=”” center_content=”no” link=”” target=”_self” min_height=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”left top” background_repeat=”no-repeat” hover_type=”none” border_size=”0″ border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” dimension_margin=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” last=”no”][fusion_text columns=”” column_min_width=”” column_spacing=”” rule_style=”default” rule_size=”” rule_color=”” class=”” id=””]

Hallituksen kokoonpano uusiutui yhtiökokouksessa 26.5. Hallitustyöskentelyn jättivät alusta saakka mukana ollut Juha Kemppi ja puheenjohtaja Ilkka Raatikainen. Hallituksessa jatkavat Tapani Manninen, Veijo Laitinen, Raimo Järvinen ja Timo Holttinen sekä varajäsen Jouko Erkkilä. Uusina hallitukseen valittiin Taina Vuojolahti ja Jukka Kalkasmaa. Hallituksen järjestäytymiskokouksessa 10.6. hallitus valitsi keskuudestaan puheenjohtajaksi Jukka Kalkasmaan. Onnea Jukalle uuteen pestiin!

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]