Uusimmat julkaisut
Arkistot

Kiitos Sari!

[fusion_builder_container hundred_percent=”no” hundred_percent_height=”no” hundred_percent_height_scroll=”no” hundred_percent_height_center_content=”yes” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” enable_mobile=”no” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” margin_top=”” margin_bottom=”” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ spacing=”” center_content=”no” link=”” target=”_self” min_height=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”left top” background_repeat=”no-repeat” hover_type=”none” border_size=”0″ border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” dimension_margin=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” last=”no”][fusion_text columns=”” column_min_width=”” column_spacing=”” rule_style=”default” rule_size=”” rule_color=”” class=”” id=””]

Pitkäaikainen caddiemasterimme Sari Ravander on tänään viimeistä päivää PuulaGolfissa töissä, sillä vakituisen työpaikan myötä joudumme luopumaan hänestä. Perjantaina muisteltiin porukalla mukavia sattumuksia vuosien varrelta kahvittelun merkeissä. Kuvassa vasemmalta Merja Alisalo, Sari ja Anitta Vainio eli Sari vakiopelaajiemme kanssa. Kiitos Sari, olet ollut mahtava työkaveri, luotettava ja aikaansaava työntekijä sekä asiakaspalvelun aurinko kaikille pelaajille, ja kaikkea hyvää uusiin haasteisiin!

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]