Uusimmat julkaisut
Arkistot

Mimmien Mittelöiden tuloksia

[fusion_builder_container hundred_percent=”no” hundred_percent_height=”no” hundred_percent_height_scroll=”no” hundred_percent_height_center_content=”yes” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” enable_mobile=”no” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” margin_top=”” margin_bottom=”” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ spacing=”” center_content=”no” link=”” target=”_self” min_height=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”left top” background_repeat=”no-repeat” hover_type=”none” border_size=”0″ border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” padding=”undefined” dimension_margin=”undefined” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” last=”no”][fusion_text columns=”” column_min_width=”” column_spacing=”” rule_style=”default” rule_size=”” rule_color=”” class=”” id=””]

Mimmien Mittelöt pelattiin PuulaGolf:ssa su 17.6.2018 lähes kahdenkymmenen naisen voimin auringon helliessä kilpailijoita. Sanna Olkkonen (LPG) oli huikeassa pelivireessä. Sanna voitti pistebogeykisan tuloksella 42 pb, hänellä oli myös paras lyöntipelitulos, 79 lyöntiä ja lisäksi hänet palkittiin väylän 5 kilpailussa, lähimmäksi lippua veden takaa. Pistebogeykisan toiseksi tuli PuulaGolf:n Taina Vuojolahti (41 pb) ja kolmanneksi LPG:n Kaisa Lällä (37 bp). Lähimmäksi keskilinjaa väylällä kaksi pallon löi JG:n Terttu Mursula. Kiitokset kisailijoille!

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]