Uusimmat julkaisut
Arkistot

SSS Tour torstaina PuulaGolfissa

[fusion_builder_container hundred_percent=”no” hundred_percent_height=”no” hundred_percent_height_scroll=”no” hundred_percent_height_center_content=”yes” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” enable_mobile=”no” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” margin_top=”” margin_bottom=”” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ spacing=”” center_content=”no” link=”” target=”_self” min_height=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”left top” background_repeat=”no-repeat” hover_type=”none” border_size=”0″ border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” dimension_margin=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” last=”no”][fusion_text columns=”” column_min_width=”” column_spacing=”” rule_style=”default” rule_size=”” rule_color=”” class=”” id=””]

Torstaina 12.7. PuulaGolfissa pelataan ensimmäisen kerran Saimaa Senior Scramble Touria. Kilpailun lähtölista löytyy täältä. Tourissa on mukana yhteensä 12 seuraa, ja pelit osuvat kotikentälle aina joka toinen vuosi. Kisaan on tulossa yhteensä 58 joukkuetta, joten ensimmäinen yhteislähtö pelataan klo 9 ja toinen startti on klo 14.30. Kenttä on varattuna kisaa varten klo 7 alkaen arviolta klo 19.30 saakka.

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]