Uusimmat julkaisut
Arkistot

SSS Tourilla huima tulostaso ja Hole-in-One

[fusion_builder_container hundred_percent=”no” hundred_percent_height=”no” hundred_percent_height_scroll=”no” hundred_percent_height_center_content=”yes” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” enable_mobile=”no” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” margin_top=”” margin_bottom=”” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ spacing=”” center_content=”no” link=”” target=”_self” min_height=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”left top” background_repeat=”no-repeat” hover_type=”none” border_size=”0″ border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” dimension_margin=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” last=”no”][fusion_text columns=”” column_min_width=”” column_spacing=”” rule_style=”default” rule_size=”” rule_color=”” class=”” id=””]

Saimaa Senior Scramblen tämän kauden neljäs osakilpailu pelattiin helteisessä säässä PuulaGolfissa torstaina 12.7. Pelipareja oli kahdessa yhteislähdössä yhteensä 58. Tulostaso oli kentän hyvä kunto ja palloa lennättävä keli huomioiden olosuhteiden mukainen: kolme neljäsosaa joukkueista pelasi omalla tasollaan tai paremmin. Voiton vei selkeällä kahden bogeypisteen erolla Laukaan Peurunkagolfin pari Ari Vilander-Petri Mäkelä tuloksella 46 ennen PuulaGolfin Pekka Laitista ja Risto Valkosta. Kaikki tulokset löydät täältä.

Illan kruunasi PuulaGolfin historian kahdeksas hole-in-one. Harri Virta pelasi vaimonsa Pirjon kanssa parina, eikä eilinen ollut heille ihan paras pelipäivä. Kierroksen lähestyessä loppua, oli kuulema keskusteltu siitäkin, miten meneillään on viimeinen yhteinen kisa. Ja sitten Harri moksautti väylällä 8 pallon kuppiin! Holari oli Harrin toinen. Onnittelut Harrille!

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]