Uusimmat julkaisut
Arkistot

Puula-Hartola seuraottelu

[fusion_builder_container hundred_percent=”no” hundred_percent_height=”no” hundred_percent_height_scroll=”no” hundred_percent_height_center_content=”yes” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” enable_mobile=”no” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” margin_top=”” margin_bottom=”” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ spacing=”” center_content=”no” link=”” target=”_self” min_height=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”left top” background_repeat=”no-repeat” hover_type=”none” border_size=”0″ border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” padding=”undefined” dimension_margin=”undefined” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” last=”no”][fusion_text columns=”” column_min_width=”” column_spacing=”” rule_style=”default” rule_size=”” rule_color=”” class=”” id=””]

Puula-Hartola seuraottelu pelattiin järjestyksessään neljännen kerran. Tiistaina 17.7. keli oli kuuma ja pelien edetessä veden juominen oli vähintään yhtä tärkeää kuin hyvien lyöntien lyöminen. Kilpailu käytiin tänä vuonna Puulan kentällä ja pelimuotona oli greensome reikäpelinä. Sekä Puulasta että Hartolasta oli kolme paria. Aikaisempina vuosina Hartola on vienyt kiertopalkinnon, mutta nyt tuohon saatiin muutos palkinnon jäätyä vuodeksi Puulan haltuun. Kahden ensimmäisen parin tultua maaliin tilanne oli kutkuttavasti 1-1 ja ratkaisu jäi viimeiseen pariin. Siinä Puulan pelaajat olivat parempia ja näin voitto Puulalle siis lukemin 2-1.  PuulaGolfia edustamassa olivat Anni, Tuija, Martti, Pekka, Kari ja Ville. Ensi vuonna seuraottelu pelataan Hartolassa.

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]