Uusimmat julkaisut
Arkistot

Osakaskisa onnistui ukkosennusteesta huolimatta

[fusion_builder_container hundred_percent=”no” hundred_percent_height=”no” hundred_percent_height_scroll=”no” hundred_percent_height_center_content=”yes” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” enable_mobile=”no” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” margin_top=”” margin_bottom=”” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ spacing=”” center_content=”no” link=”” target=”_self” min_height=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”left top” background_repeat=”no-repeat” hover_type=”none” border_size=”0″ border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” dimension_margin=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” last=”no”][fusion_text columns=”” column_min_width=”” column_spacing=”” rule_style=”default” rule_size=”” rule_color=”” class=”” id=””]

PuulaGolf Oy:n osakkaiden pelitapahtuma viime lauantaina oli jäädä koko eteläisen Suomen peittämän ukkosrintaman alle. Pelaamaan lähdettiin sillä mielellä, että pelataan mikä keritään. Pari suihkua saimme, mutta edes ukkosen jyrähtelyä ei kuulunut eli saimme pelata hikisen kosteassa säässä suunnitelmien mukaisesti täyden golfkierroksen. PGA scramble best ball kisan tulostaso oli hurja, ja voiton veivät peräti 51 pisteellä Markku Kaukanen ja Vesa Lehtomäki. Erikoiskilpailuna tuotiin oranssia palloa viestikapulana läpi kierroksen, ja siinä onnistuivat Arja Lahti ja Matti Inkinen. Ruokailun lomassa pääsimme vielä testaamaan, miltä tuntuu chipata melkoisesti vääristävät känni- tai huumelasit päässä. Kuvassa Jaana Sivénin taidonnäyte, napakymppiin osui vain Vesa Kalenius. Mainittakoon vielä myös, että Pekka Sivén teki väylällä 5 komeasti eaglen. Kaikki tulokset löydät täältä. Lämmin kiitos kaikille osallistujille onnistuneesta iltapäivästä!

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]