Uusimmat julkaisut
Arkistot

Kauden toinen holari lauantaina

[fusion_builder_container hundred_percent=”no” hundred_percent_height=”no” hundred_percent_height_scroll=”no” hundred_percent_height_center_content=”yes” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” enable_mobile=”no” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” margin_top=”” margin_bottom=”” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ spacing=”” center_content=”no” link=”” target=”_self” min_height=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”left top” background_repeat=”no-repeat” hover_type=”none” border_size=”0″ border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” padding=”undefined” dimension_margin=”undefined” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” last=”no”][fusion_text columns=”” column_min_width=”” column_spacing=”” rule_style=”default” rule_size=”” rule_color=”” class=”” id=””]

Pentti Heikkinen täräytti kauden toisen ja koko PuulaGolfin historian yhdeksännen Hole-in-Onen la 4.8. väylällä 8. Mailana oli puu 7 ja Pentti edustaa Hartolan Golfklubia. Mökkinaapurit olivat houkutelleet Pentin mukaansa PuulaGolfiin ensimmäiselle vierailulle. Palloja oli alkukierroksesta joutunut hukkaankin, kun väylälle 8 tullessa Pentti oli tuumannut pelikavereille, että tämähän on kahden lyönnin väylä, kun puuseiska on tähän juuri oikea maila. Pallo vieri selkeästi viheriölle, mutta katosi sitten näkyvistä, ja koko peliryhmä ajatteli pallon valuneen pitkäksi greenin taakse. Pentti oli kieltänyt reikää kohti kävelevää kaveria katsomasta reikää, kun oli niin varma, että pallo on rinteessä viheriön takana. Mutta kun ei sitä rinteestä löytynyt, oli reikäkin mentävä tarkistamaan ja siellähän se oli! “Oli se hieno hetki, kun kaveritkin alkoivat riemuita onnistumisesta”, Pentti kertoo. Eipä paljon parempiaa muistoa voi ensimmäiseltä PuulaGolfin vierailulta saada, vaikka ukkonen keskeyttikin kierroksen lopulta.

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]