Uusimmat julkaisut
Arkistot

Raider cup 2018, Kangasniemi vastaan – muu Suomi

[fusion_builder_container hundred_percent=”no” hundred_percent_height=”no” hundred_percent_height_scroll=”no” hundred_percent_height_center_content=”yes” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” enable_mobile=”no” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” margin_top=”” margin_bottom=”” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ spacing=”” center_content=”no” link=”” target=”_self” min_height=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”left top” background_repeat=”no-repeat” hover_type=”none” border_size=”0″ border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” dimension_margin=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” last=”no”][fusion_text columns=”” column_min_width=”” column_spacing=”” rule_style=”default” rule_size=”” rule_color=”” class=”” id=””]

Tulevana lauantaina 11.8. pelataan  golfkisa, jossa Kangasniemen joukkue pelaa muun Suomen joukkuetta vastaan. Peliparit pelaavat vastustajan paria vastaan paraspallo ja nelinpeli pelimuodoissa. Lopuksi pelataan henkilökohtaiset reikäpelit. Voitosta saa yhden pisteen ja tasapelistä puoli pistettä. Kisaan mahtuu 12 + 12 pelaajaa, joten ilmoittaudu pikaisesti. Kisan jälkeen alkaen klo 17 vietämme klubi-iltaa kalakeiton ja musiikin parissa.

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]