Uusimmat julkaisut
Arkistot

Veera aloitti työssäoppimisjakson

[fusion_builder_container hundred_percent=”no” hundred_percent_height=”no” hundred_percent_height_scroll=”no” hundred_percent_height_center_content=”yes” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” enable_mobile=”no” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” margin_top=”” margin_bottom=”” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ spacing=”” center_content=”no” link=”” target=”_self” min_height=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”left top” background_repeat=”no-repeat” hover_type=”none” border_size=”0″ border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” padding=”undefined” dimension_margin=”undefined” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” last=”no”][fusion_text columns=”” column_min_width=”” column_spacing=”” rule_style=”default” rule_size=”” rule_color=”” class=”” id=””]

Kesäkuussa kahvilatyöntekijänä ilonamme ollut Veera Tiihonen palasi tänään porukkaan. Hän suorittaa meillä opintoihinsa liittyvää työssäoppimisjaksoa syyskuun alkupäiviin saakka. Näyttöön liittyy Veeran alkukesän hommien lisäksi myös kassan käyttöä, joten tapaatte seuraavien neljän viikon ajan kassalla myös hänet. Vakituiset caddiemasterit ovat kuitenkin aina tukena paikalla. Tervetuloa takaisin Veera!

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]