Uusimmat julkaisut
Arkistot

Seuramestaruuskisat viikonloppuna

[fusion_builder_container hundred_percent=”no” hundred_percent_height=”no” hundred_percent_height_scroll=”no” hundred_percent_height_center_content=”yes” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” enable_mobile=”no” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” margin_top=”” margin_bottom=”” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ spacing=”” center_content=”no” link=”” target=”_self” min_height=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”left top” background_repeat=”no-repeat” hover_type=”none” border_size=”0″ border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” dimension_margin=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” last=”no”][fusion_text columns=”” column_min_width=”” column_spacing=”” rule_style=”default” rule_size=”” rule_color=”” class=”” id=””]

PuulaGolfin mestaruudet ratkotaan tulevana viikonloppuna 18.-19.8. Sarjat ovat yleinen, naiset, seniorit eri ikäluokissa ja juniorit. Yleisen sarjan ja naisten mestaruus pelataan lyöntipelinä, seniorit kisaavat tasoituksellista lyöntipeliä ja juniorit pistebogeyta. Kisamaksua ei peritä vaan pelioikeus (tai green fee) riittää. Katso lisätiedot kilpailukutsusta ja tule mukaan! Kuvassa v. 2017 eri sarjojen voittajat vasemmalta Juho Laitinen, Mari Meriläinen, Akseli Alisalo ja Raimo Järvinen.

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]