Uusimmat julkaisut
Arkistot

Taina Vuojolahti ja Kim Karlsson seuran mestareita

[fusion_builder_container hundred_percent=”no” hundred_percent_height=”no” hundred_percent_height_scroll=”no” hundred_percent_height_center_content=”yes” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” enable_mobile=”no” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” margin_top=”” margin_bottom=”” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ spacing=”” center_content=”no” link=”” target=”_self” min_height=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”left top” background_repeat=”no-repeat” hover_type=”none” border_size=”0″ border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” dimension_margin=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” last=”no”][fusion_text columns=”” column_min_width=”” column_spacing=”” rule_style=”default” rule_size=”” rule_color=”” class=”” id=””]

Viime viikonloppuna pelattiin useimmissa golfseuroissa mestaruuksista. PuulaGolfssa ratkottiin kerralla senioreiden ja yleisten sarjojen mestarit. Lauantain tulosten perusteella jaettiin senioreiden palkinnot tasoituksellisesssa lyöntipelissä. Toisena kisapäivä pelattiin pelkkää scratchia. Palkitut kuvassa vasemmalta oikealle ovat Niina Kotisalo (N III), Anni Laitinen (N II), naisten mestari  Taina Vuojolahti, yleisen sarjan mestari Kim Karlsson, Juha Laitinen (Y II), Aleksi Alisalo (Y III), parhaan tasoituksellisen tuloksen kahden päivän yhteistuloksessa pelannut Juha Pälve ja junioreiden voittaja Lassi Järvinen. Seniosarjojen voittajat olivat Merja Alisalo (N50), Kim Karlsson (M50) ja Sulo Oinasmaa (M65). Ensimmäisen päivän tulokset löydät täältä ja kakkospäivän tulokset täältä, ja yleisen ja naisten sarjan yhteistulokset täältä. Kiitos kaikille osallistujille ja onnittelut voittajille!

Mestaruuskisat yleisten sarjojen ja senioreiden osalta oli ensimmäisen kerran yhdistetty samaan kisaviikonloppuun, mitä pidettiin hyvänä ratkaisuna. Useat pelattavat sarjat ja vaihtuvat tiit kuitenkin toivat oman haasteensa kilpailun tekniseen toteuttamiseen, ja siksi yleisen sarjan ja naisten kokonaistulokset jouduttiin laskemaan käsin.

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]