Uusimmat julkaisut
Arkistot

AM60 Open kokosi yhteisön juhlimaan Artoa

[fusion_builder_container hundred_percent=”no” hundred_percent_height=”no” hundred_percent_height_scroll=”no” hundred_percent_height_center_content=”yes” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” enable_mobile=”no” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” margin_top=”” margin_bottom=”” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ spacing=”” center_content=”no” link=”” target=”_self” min_height=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”left top” background_repeat=”no-repeat” hover_type=”none” border_size=”0″ border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” dimension_margin=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” last=”no”][fusion_text columns=”” column_min_width=”” column_spacing=”” rule_style=”default” rule_size=”” rule_color=”” class=”” id=””]

Lauantaina 1.9. pelattiin pitkäaikaisen osakkaamme Arto Mannisen järjestämä 60-vuotisjuhlakilpailu. Kenttä oli täynnä ja puitteet viimeisen päälle, niin kentän kuin järjestelyjenkin suhteen. Aamun säteilysumun hälvettyä saimme pelata aurinkoisessa ja lämpimässä säässä. Kisan tulostaso oli hyvä, sillä Panu Kärjes (StLG) pelasi lyöntipelituloksen 74 voittaen myös tasoituksellisen sarjan. Naisten siniselle tiille saatiin uusi kenttäennätys 94, kun Tuija Sivén (PuulaG) paransi edellistä tulosta lyönnillä. Pisimmän draivin löi Akseli Alisalo ja lähimmäs lippua kisan ensimmäisellä lyönnillä Tuukka Junni. Molemmat miehet edustavat PuulaGolfia.

Onnea vielä kerran Arto; olet suuri persoona ja tärkeä osa yhteisöämme! Kiitos hienosta kisapäivästä koko golfyhteisön puolesta. Kuvassa vasemmalla Panu Kärjes ja oikealla Arto Manninen. Kaikki tulokset löydät täältä.

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]