Uusimmat julkaisut
Arkistot

Beckerin koulun 6A liikuntatunnilla koko päivän

[fusion_builder_container hundred_percent=”no” hundred_percent_height=”no” hundred_percent_height_scroll=”no” hundred_percent_height_center_content=”yes” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” enable_mobile=”no” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” margin_top=”” margin_bottom=”” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ spacing=”” center_content=”no” link=”” target=”_self” min_height=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”left top” background_repeat=”no-repeat” hover_type=”none” border_size=”0″ border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” padding=”undefined” dimension_margin=”undefined” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” last=”no”][fusion_text columns=”” column_min_width=”” column_spacing=”” rule_style=”default” rule_size=”” rule_color=”” class=”” id=””]

Lukujärjestyksen uudelleenjärjestely mahdollisti se, että Beckerin koulun 6A vietti koko koulupäivän pituisen liikuntatunnin PuulaGolfissa tiistaina 11.9. Opettaja Pekka Romo (kuvassa vasemmalla) on aktiivigolfari, ja jo kahtena kesänä hän on kouluttanut meillä Koko Kangasniemi Golfareita, joten oman luokan liikuntapäivän järjestäminen golfkentällä sujui kuin vettä vain – mitä ei onneksi taivaalta saatu yhtään synkästä ennusteesta huolimatta! Apuohjaajana Pekalla oli Jaakko Kosloff (takana suunnilleen keskellä). Koulupäivä oli kuulema tosi jees, kiitos kun kävitte!

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]