Uusimmat julkaisut
Arkistot

Frisbeegolfin tapahtuma lokakuun alussa, kenttä osittain avoinna myös golfareille

[fusion_builder_container hundred_percent=”no” hundred_percent_height=”no” hundred_percent_height_scroll=”no” hundred_percent_height_center_content=”yes” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” enable_mobile=”no” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” margin_top=”” margin_bottom=”” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ spacing=”” center_content=”no” link=”” target=”_self” min_height=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”left top” background_repeat=”no-repeat” hover_type=”none” border_size=”0″ border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” dimension_margin=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” last=”no”][fusion_text columns=”” column_min_width=”” column_spacing=”” rule_style=”default” rule_size=”” rule_color=”” class=”” id=””]

Lokakuun ensimmäisenä viikonloppuna 6.-7.10. PuulaGolfissa heitellään kiekkoja. Sen vuoksi kenttä on suljettu golfareilta lauantai-iltapäivästä alkaen. Jotta mahdollisimman moni pääsee ko. päivänä pelaamaan myös golfia, toteutamme aamupäivän pelit 9 reiän yhteislähtönä klo 9.40. Yhteislähtöön tulee ilmoittautua joko Nexgolfissa tai caddiemasterille. Aamuvirkut voivat halutessaan pelata etuysin siihen alle. Kahvila palvelee molempina päivinä, lauantaina avaamme klo 9 ja sunnuntaina 8.30. Sunnuntain kisaan on tulossa kovatasoisia heittäjiä, lajinsa Suomen mestareitakin, joten tervetuloa seuraamaan frisbeegolfareiden kisatapahtumaa! Kahvilan läheisyydessä on useampia väyliä, joten peliä pääsee seuraamaan vaikka kahvilan palveluista nauttien. Lisätiedot kisasta Kangasniemen frisbeegolfareiden Facebook-sivuilta.

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]