Uusimmat julkaisut
Arkistot

Kauden kolmas Hole In One

[fusion_builder_container hundred_percent=”no” hundred_percent_height=”no” hundred_percent_height_scroll=”no” hundred_percent_height_center_content=”yes” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” enable_mobile=”no” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” margin_top=”” margin_bottom=”” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ spacing=”” center_content=”no” link=”” target=”_self” min_height=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”left top” background_repeat=”no-repeat” hover_type=”none” border_size=”0″ border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” dimension_margin=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” last=”no”][fusion_text columns=”” column_min_width=”” column_spacing=”” rule_style=”default” rule_size=”” rule_color=”” class=”” id=””]

PuulaGolfille tyypillisesti holarijuhlat jatkuvat, kun pää kerran on kauden osalta saatu auki. Riemuksemme PuulaGolfin Raimo Järvinen löi pallon kuppiin yhdellä lyönnillä Syysscramblekisan yhteydessä su 16.9. Väylällä 8 Raimon mailana oli rauta kuusi.

Koko peliryhmällä oli ollut erittäin mukava pelipäivä, kun Raimo pelasi pojanpoikansa parina Merja ja Keijo Alisalon kanssa samassa ryhmässä. Lassi Järvinen ryhmän nuorimpana ja tarkkasilmäisimpänä oli koko kierroksen toiminut ryhmän “kiikarina” seuraten hienosti kaikki nekin pallot, mitkä muilta olivat päässet livahtamaan silmistä. Ryhmä tuli pelaamaan kasia yhteislähtökisan viimeisenä väylänä. Kaikki katsoivat, että nyt Raimon avaus lähti hyvin, ja loppuun saakka sitä seurasi vain Lassi. “Rullaa vieläkin, siellä se menee lipua kohti” oli kiikari-Lassi sanonut pallon liikerataa seuratessaan ja arvellut isoisälleen, että se saattoi mennä ihan reikään asti. Tätä Raimo ei toki vielä tiipaikalla uskonut, mutta kun ryhmä pääsi viheriölle saakka, kävi selväksi, että Raimon kilpailun viimeinen lyönti oli mennyt kerralla reikään ja tuloskorttiin kirjattiin sille väylälle 1.

Lämpimät onnittelut Raimolle hänen ensimmäisesta holaristaan! Mies itsekin iloitsi onnistumisestaan melkoisesti, ja tarjoilu klubilla palkintojenjaon yhteydessä oli sen mukainen.

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]