Uusimmat julkaisut
Arkistot

Pakkasaamuina kentälle vasta kun se on sulanut

[fusion_builder_container hundred_percent=”no” hundred_percent_height=”no” hundred_percent_height_scroll=”no” hundred_percent_height_center_content=”yes” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” enable_mobile=”no” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” margin_top=”” margin_bottom=”” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ spacing=”” center_content=”no” link=”” target=”_self” min_height=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”left top” background_repeat=”no-repeat” hover_type=”none” border_size=”0″ border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” dimension_margin=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” last=”no”][fusion_text columns=”” column_min_width=”” column_spacing=”” rule_style=”default” rule_size=”” rule_color=”” class=”” id=””]

Syksyn yöpakkaset ovat saapuneet. Jäisella tai kuuraisella kentällä liikkuminen on ehdottomasti kielletty, sillä se tappaa ruohon ja jäljet näkyvät vielä ensi keväänäkin. Päästämme teidät ilomielin kentälle joka päivä heti kun pinta on sulanut, mutta henkilökunnan ohjeita tässä asiassa on noudatettava. Kauempaa tulijoille ja paikallisillekin hyvä ohjenuora on, että lähtökohtaisesti pakkasyön jälkeen kenttä on suljettu klo 11 saakka. Näin sään mukaan silloinkin, vaikka lähdöt olisivat Nexgolfissa avoimena. Kiitos yhteistyöstänne!

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]