Uusimmat julkaisut
Arkistot

Golfaamisessa rajoituksia, kentällä frisbeegolfia

[fusion_builder_container hundred_percent=”no” hundred_percent_height=”no” hundred_percent_height_scroll=”no” hundred_percent_height_center_content=”yes” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” status=”published” publish_date=”” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” enable_mobile=”no” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” margin_top=”” margin_bottom=”” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ spacing=”” center_content=”no” link=”” target=”_self” min_height=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”left top” background_repeat=”no-repeat” hover_type=”none” border_size=”0″ border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” last=”no”][fusion_text columns=”” column_min_width=”” column_spacing=”” rule_style=”default” rule_size=”” rule_color=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=””]

Ensi viikonloppuna eli 6.-7.10. PuulaGolfissa heitellään kiekkoja. Kenttä on varattu frisbeegolfareille lauantai klo 12 alkaen kokonaan. Frisbeegolfarit valmistelevat rataa jo perjantaina, jolloin kentän karheikkoalueille ja metsiin alkaa ilmestyä väyläopasteita, heittomattoja ja koreja.

Golfia pääsee pelaamaan lauantaina aamupäivällä siten, että kaikki lähtevät pelaamaan ysin klo 9.40. Näin saadaan golfareille lähtöaikoja mahdollisimman paljon ja mahdollisimman myöhään. Joku aikainen voi halutessaan – ja pakkasen pysyessä poissa – kiertää etuysin jo ennen tuota aikaa. Siinä tapauksessa tulee pitää huoli, että ehtii 9.40 starttiin. Mikäli frisbeegolfin välineet tulevat pallon tai mailan tielle golfatessa, niistä saa vapautua rangaistuksetta kokonaan. Mitään kisaa siinä ei ole vaan jokainen pelaa kenen kanssa haluaa, lähtöpaikka vain on suurimmalla osalla joku muu kuin ykköstii. Ilmoittautuminen on kuitenkin tarpeen lähtöjen järjestelyn vuoksi ja startit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä peliryhmittäin ykköstiiltä alkaen. Mukaan mahtuu max 64 golfaria, joten mitä todennäköisimmin kaikki halukkaat mahtuvat pelaamaan. Ilmoittautumisen voi hoitaa joko soittaen caddiemasterille tai omat pelaajat myös Nexgolfissa. Ysin hinta green feellä on 24 €, jo aamulla aloitetun täyden kierroksen 35 €. Kahvio palvelee lauantaina klo 9-17 ja sunnuntaina 8.30-18. Tervetuloa!

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]