Uusimmat julkaisut
Arkistot

Yhtiökokous vahvisti toimintasuunnitelman ja budjetin

[fusion_builder_container hundred_percent=”no” hundred_percent_height=”no” hundred_percent_height_scroll=”no” hundred_percent_height_center_content=”yes” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” status=”published” publish_date=”” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” enable_mobile=”no” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” margin_top=”” margin_bottom=”” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ spacing=”” center_content=”no” link=”” target=”_self” min_height=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_image_id=”” background_position=”left top” background_repeat=”no-repeat” hover_type=”none” border_size=”0″ border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” last=”no”][fusion_text columns=”” column_min_width=”” column_spacing=”” rule_style=”default” rule_size=”” rule_color=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=””]

PuulaGolf Oy:n syksyn yhtiökokous pidettiin viime lauantaina 17 hengen voimin. Vilkkaan keskustelun jälkeen hallituksen esittämät  käyttömaksut, toimintasuunnitelma ja talousarvio vahvistettiin kaudelle 2019. Yleisen kustannustasom noususta huolimatta yhtiövastike pidetään 650 eurossa. Osakkaita tiedotetaan päätöksistä erikseen sähköpostilla ja kokousasiakirjat tulevat osakassivuille, kunhan ne on asianmukaisesti tarkastettu ja allekirjoitettu.

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]