Uusimmat julkaisut
Arkistot

Maaliskuun tarjous kauden 2019 peleistä!

[fusion_builder_container hundred_percent=”no” hundred_percent_height=”no” hundred_percent_height_scroll=”no” hundred_percent_height_center_content=”yes” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” status=”published” publish_date=”” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” enable_mobile=”no” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” margin_top=”” margin_bottom=”” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ spacing=”” center_content=”no” link=”” target=”_self” min_height=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_image_id=”” background_position=”left top” background_repeat=”no-repeat” hover_type=”none” border_size=”0″ border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” last=”no”][fusion_text columns=”” column_min_width=”” column_spacing=”” rule_style=”default” rule_size=”” rule_color=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=””]

Kausipelioikeuden hinta on vain 650 €, kun varaat ja maksat sen 31.3. mennessä. Lisäksi myymme rajoitetun erän (10 kpl) kausipelioikeuksia hintaan 390 € sellaisille pelaajille, jotka eivät aiemmin ole pelanneet meillä nimetyllä pelioikeudella. Näitä on mennyt jo mukavasi, mutta pari on vielä vapaana. Haluamme vakuuttaa sinutkin, että PuulaGolfin hyväkuntoisella kentällä kannattaa pelata PALJON. Myös lomalaisen osakesän pelituotteet ovat varattavissa. Kirjoita silloin lisätietoihin ajanjakso mihin haluat pelioikeuden.

Hyvä vaihtoehto on myös pelata omalla osakkeella. Aktiivinen pelaaja saa osakkaana paljon etuja, jotka eivät ole muiden ulottuvilla, mm. tuntuvia alennuksia muilta golfkentiltä ja edullisemmat hinnat omassa kahviossa. Osakkeen pelioikeuden voi ottaa myös pelilippuina, jolloin sitä voi hyödyntää myös ystävien kanssa. Koko pitkän osakasetujen listan näet täältä. Yhteyden osakkeistaan luopuviin omistajiin saat löydät helposti PuulaGolf Torilta.

Valitse #muntapapelata ja varmista ensi kauden pelit tekemällä tekemällä kaupat omasta osakkeesta tai varaus lomakkeen kautta.

 

Pelioikeusvaraus

[/fusion_text][fusion_text columns=”” column_min_width=”” column_spacing=”” rule_style=”default” rule_size=”” rule_color=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=””][contact-form-7 id=”20250″ title=”Pelioikeusvaraus”][/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]