Uusimmat julkaisut
Arkistot

Kesätöihin PuulaGolfiin

[fusion_builder_container hundred_percent=”no” hundred_percent_height=”no” hundred_percent_height_scroll=”no” hundred_percent_height_center_content=”yes” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” status=”published” publish_date=”” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” enable_mobile=”no” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” margin_top=”” margin_bottom=”” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ spacing=”” center_content=”no” link=”” target=”_self” min_height=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_image_id=”” background_position=”left top” background_repeat=”no-repeat” hover_type=”none” border_size=”0″ border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” last=”no”][fusion_text columns=”” column_min_width=”” column_spacing=”” rule_style=”default” rule_size=”” rule_color=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=””]

Nyt on aika hakea kesätöihin PuulaGolfiin kaudelle 2019!  Hommia on asiakaspalvelusta vastaaville caddiemastereille ja kahvilatyöntekijöille. Toimenkuvat ja työskentelyajankohdat näihin tehtäviin ovat:

Caddiemaster
– asiakaspalvelutyö, johon kuuluu mm. peliaikojen varaukset, puhelinpalvelu, pelaajien vastaanottaminen, kahvilan hoitaminen (sis. alkoholin anniskelua) sekä golftarvikkeiden myynti, siisteydestä huolehtiminen sekä muut mahdolliset tehtävät
– tehtävässä menestyminen edellyttää kokemusta asiakaspalvelusta, positiivista mieltä, oma-aloitteisuutta ja aktiivisuutta, sekä joustavuutta ja kykyä sopeutua kiireiseenkin työtahtiin; palveluasenteesi on iloinen, energinen ja ratkaisukeskeinen
– tehtävässä tulee olla täysi-ikäinen, anniskelu- ja hygieniapassi luetaan eduksi
– työ on määräaikainen ajalla 15.5.-15.9. tai sopimuksen mukaan ja viikottainen työaika on keskimäärin 30 h, palkkaus Golfalan TES:n mukaan

Kahvilatyöntekijä
– työtehtäviin kuuluu mm. kahvilan tarjonnasta huolehtiminen, ruoka-annosten valmistus, siisteydestä huolehtiminen ja asiakaspalvelua
– tehtävässä menestyminen edellyttää oma-aloitteiselle ja aktiivisuutta sekä kykyä sopeutua ajoittaiseen kiireeseen
– valittavien tulee olla kangasniemeläisiä ja enintään 24-vuotiaita koululaisia tai opiskelijoita; hygieniapassi katsotaan eduksi hakijalle
– työ on määräaineinen ja viikottainen työaika on keskimäärin vähintään 20 h
– työsuhteet ajoittuvat:

7.6. – 6.7.
1.7. – 31.7.
5.7. – 4.8.

– yhden tunnin perehdytys tehtäviin pidetään ennen varsinaisen työajan alkamista erikseen sovittavana ajankohtana, palkkaus Golfalan TES:n mukaan.

Lisätiedot Mari Meriläinen puh. 040 731 7625
Hakemukset ansioluetteloineen sähköpostilla toimisto@puulagolf.fi viimeistään 10.2.2019. Kahvilantyöntekijän hakemuksessa mainittava, mikäli jokin työskentelyjakso ei sovi hakijalle.

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]