Uusimmat julkaisut
Arkistot

Hiihtolatu ajettu

[fusion_builder_container hundred_percent=”no” hundred_percent_height=”no” hundred_percent_height_scroll=”no” hundred_percent_height_center_content=”yes” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” status=”published” publish_date=”” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” enable_mobile=”no” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” margin_top=”” margin_bottom=”” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ spacing=”” center_content=”no” link=”” target=”_self” min_height=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_image_id=”” background_position=”left top” background_repeat=”no-repeat” hover_type=”none” border_size=”0″ border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” last=”no”][fusion_text columns=”” column_min_width=”” column_spacing=”” rule_style=”default” rule_size=”” rule_color=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=””]

Meille palkataan väkeä kesätöihin, mutta kenttämesterimme Harri on talvitöissä. Sen myötä hän ajeli kunnan latukoneen kanssa tänään varsinaiselle työmaalleen ja teki kentän alueelle 2,3 km pitkän ihan oikean ladun! Pysäköintiä varten osa parkkipaikasta on vapautettu lumesta ja hiihtämään pääsee per heti luistellen. Perinteisen uraa varten pohjan on hyvä antaa kovettua ensin, ja se käydään ajamassa ensi viikolla. Latua kunnostetaan hiihtokauden aikana kun urheilukeskuksen väki kerkiää, ymmärrettävästi tämä kenttälatu ei ole prioriteettilistalla ensimmäisenä. Tervetuloa nauttimaan golfkentästä myös suksilla!

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]