Uusimmat julkaisut
Arkistot

Uusi sääntökirja omaksi – koulutus jäsenille huhtikuussa

[fusion_builder_container hundred_percent=”no” hundred_percent_height=”no” hundred_percent_height_scroll=”no” hundred_percent_height_center_content=”yes” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” status=”published” publish_date=”” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” enable_mobile=”no” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” margin_top=”” margin_bottom=”” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ spacing=”” center_content=”no” link=”” target=”_self” min_height=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_image_id=”” background_position=”left top” background_repeat=”no-repeat” hover_type=”none” border_size=”0″ border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” last=”no”][fusion_text columns=”” column_min_width=”” column_spacing=”” rule_style=”default” rule_size=”” rule_color=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=””]

Uudet sääntökirjat ovat ilmestyneet ja meiltäkin näitä jo saa. On sekä virallinen sääntökirja, että helposti bägiin mahtuva Pelaajan Opas. Hinta 6 €/kpl tai 10 € yhteensä, kun ostat molemmat. Myynnissä käteisellä esim. vuosikokouksessa 14.4., mutta toimistolta saat omasi vaikka heti! Myynti jatkuu kahviolla, kunhan nuo lumet sulavat. Vuosikokouksessa su 14.4. pidetään muuten myös koulutus uusista säännöistä. Kutsu jäsenille julkaistaan aikanaan, mutta laita jo nyt kalenteriisi.

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]