Uusimmat julkaisut
Arkistot

Mari Meriläinen jättää PuulaGolfin toimitusjohtajan tehtävät

[fusion_builder_container hundred_percent=”no” hundred_percent_height=”no” hundred_percent_height_scroll=”no” hundred_percent_height_center_content=”yes” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” status=”published” publish_date=”” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” enable_mobile=”no” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” margin_top=”” margin_bottom=”” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ spacing=”” center_content=”no” link=”” target=”_self” min_height=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_image_id=”” background_position=”left top” background_repeat=”no-repeat” hover_type=”none” border_size=”0″ border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” last=”no”][fusion_text columns=”” column_min_width=”” column_spacing=”” rule_style=”default” rule_size=”” rule_color=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=””]

Mari Meriläinen on kertonut jättävänsä toimitusjohtajan tehtävät PuulaGolfissa ja siirtyvänsä golfin parista uusiin haasteisiin. “Kiitos yhteisistä vuosista. Työ PuulaGolfin yhteisössä on ollut erittäin antoisaa ja opettanut paljon, ja nyt on aika siirtyä eteenpäin kokonaan uudenlaisiin hommiin”, Mari kertoo.

“Kiitämme Maria hänen arvokkaasta työstään kuluneina neljänä vuotena golfyhtiömme talouden vakauttamiseksi  ja sen aseman vakiinnuttamiseksi Suomen parhaana yhdeksänreikäisenä golfkenttänä” toteaa PuulaGolfin hallituksen puheenjohtaja Jukka Kalkasmaa. 

Mari jatkaa tehtävissään vielä kevään ajan yhtiökokoukseen saakka ja huolehtii yhdessä hallituksen kanssa siitä, että meillä on PuulaGolfissa edellytykset loistavalle pelikaudelle  tänäkin vuonna. Näillä näkymin Marin viimeinen työpäivä on 10.5.

Hallitus on käynnistänyt toimet Marin seuraajan nimittämiseksi ja tulee tiedottamaan asiasta kevään kuluessa. Marin lähtöä koskevat tiedustelut pyydetään osoittamaan PuulaGolf Oy:n hallituksen puheenjohtajalle Jukka Kalkasmaalle (puh. 050 526 3131 tai kalkkis@iki.fi).

PuulaGolf Oy, hallitus

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]