Uusimmat julkaisut
Arkistot

Viheriöt talvehtineet hyvin – ohjatut harjoitukset rangella ensi lauantaina

[fusion_builder_container hundred_percent=”no” hundred_percent_height=”no” hundred_percent_height_scroll=”no” hundred_percent_height_center_content=”yes” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” status=”published” publish_date=”” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” enable_mobile=”no” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” margin_top=”” margin_bottom=”” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ spacing=”” center_content=”no” link=”” target=”_self” min_height=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_image_id=”” background_position=”left top” background_repeat=”no-repeat” hover_type=”none” border_size=”0″ border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” border_radius=”” box_shadow=”no” dimension_box_shadow=”” box_shadow_blur=”0″ box_shadow_spread=”0″ box_shadow_color=”” box_shadow_style=”” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” last=”no”][fusion_text columns=”” column_min_width=”” column_spacing=”” rule_style=”default” rule_size=”” rule_color=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=””]

Poissulkemisen taktiikalla mennään edelleen eli kenttämestarin mukaan ainakaan vappuna ei valitettavasti avata. Kentällä on edelleen paikoin ihan riittävästi lunta. Sen sijaan iloisia uutisiakin on: ne greenit, jotka jo ovat avoimia, näyttävät talvehtineen hyvin! Ensi lauantaina 27.4. klo 9-10 on aikataulutettu seuran jäsenten harjoitukset Jouni Peltosen ohjaamina ja ne pystytään pitämään rangella. Pallojen kerääminen ei vielä onnistu autolla ja ruoholta lyöminen koko rangen alueella on kielletty. Tiedotamme, kun range avataan jäsenistölle itsepalveluperiaatteella. Tähän tietoon vain lauantain harjoitukset pidetään siellä.

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]