Uusimmat julkaisut
Arkistot

Kenttä avataan 3.5., rangelle jo huomenna

[fusion_builder_container hundred_percent=”no” hundred_percent_height=”no” hundred_percent_height_scroll=”no” hundred_percent_height_center_content=”yes” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” status=”published” publish_date=”” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” enable_mobile=”no” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” margin_top=”” margin_bottom=”” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ spacing=”” center_content=”no” link=”” target=”_self” min_height=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_image_id=”” background_position=”left top” background_repeat=”no-repeat” hover_type=”none” border_size=”0″ border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” border_radius=”” box_shadow=”no” dimension_box_shadow=”” box_shadow_blur=”0″ box_shadow_spread=”0″ box_shadow_color=”” box_shadow_style=”” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” last=”no”][fusion_text columns=”” column_min_width=”” column_spacing=”” rule_style=”default” rule_size=”” rule_color=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=””]

Tässä se odotettu uutinen on: ilman mitään yllätystakapakkia kenttä päästään avaamaan pe 3.5. klo 10. Vitosella saattaa vielä silloinkin olla lunta, mutta sen sietänemme, kun sentään pääsemme pelaamaan. Varauskalenteri avataan Nexgolfiin vielä tämän viikon aikana.
 
Rangelle pääsee itsepalveluperiaatteella jo huomenna 26.4. illalla. Siihen mennessä kenttämestari on ehtinyt hoitaa lyöntimatot ja ämpärit paikalle. Käyttöperiaate on, että lyöt vain sen minkä keräät. Pallokone ei ole käytössä, kun palloja ei kosteuden vuoksi vielä pääse keräämään autolla. Vielä tärkeämpi asia on se, että koko rangen alueella lyödään pitkiä lyöntejä ehdottomasti vain matoilta. Ruohon pitää päästä kasvuun ja saada vahvistua rauhassa, jotta se kestää kauden kulutuksen. Ruohorangen käytöstä tiedotetaan aikanaan, kun olosuhteet sen sallivat. Lähipeliharjoittelu ts. lähestymislyönnit chippausalueelta viheriölle on toki sallittua jo nyt.
 
Tervetuloa!

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]