Uusimmat julkaisut
Arkistot

Kentän avaaminen siirtyy sunnuntaihin sääolosuhteiden vuoksi

[fusion_builder_container hundred_percent=”no” hundred_percent_height=”no” hundred_percent_height_scroll=”no” hundred_percent_height_center_content=”yes” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” status=”published” publish_date=”” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” enable_mobile=”no” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” margin_top=”” margin_bottom=”” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ spacing=”” center_content=”no” link=”” target=”_self” min_height=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_image_id=”” background_position=”left top” background_repeat=”no-repeat” hover_type=”none” border_size=”0″ border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” border_radius=”” box_shadow=”no” dimension_box_shadow=”” box_shadow_blur=”0″ box_shadow_spread=”0″ box_shadow_color=”” box_shadow_style=”” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” last=”no”][fusion_text columns=”” column_min_width=”” column_spacing=”” rule_style=”default” rule_size=”” rule_color=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=””]

Viime viikolla kirjoitimme, että kenttä avataan pe 3.5., ellei mitään yllätystakapakkia ilmene. No, valitettavasti ilmeni eli kolme seuraavaa yötä ja vähän myös päiväsaikaan todennäköisesti sataa lunta. Pakkasen ja lumisateen jälkeen kentän sulaminen pelikuntoon ottaa aikansa, sen ymmärtää varmasti jokainen. Koska haluamme vaalia kentän koko kauden pelikuntoa, avaaminen siirtyy sunnuntaille. Pahoittelumme, mutta eihän tuolle säälle mitään voi. Perjantain ja lauantain lähdöt on peruttu, varauskalenteri on avoinna su klo 12 eteenpäin.

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]