Uusimmat julkaisut
Arkistot

Kapteenien kannu kisan voitto joukkueelle RaaKe

[fusion_builder_container hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” overlay_color=”” video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” padding_top=”” padding_bottom=”” padding_left=”” padding_right=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” center_content=”no” last=”no” min_height=”” hover_type=”none” link=””][fusion_text]Kapteenien Kannu -kisa kisattiin sunnuntaina 19.5. kesäisissä olosuhteissa. Voiton vei joukkue RaaKe eli Ilkka Raatikainen ja Juha Kemppi 48 pisteellä. Toisena olivat Heimo Lehikoinen ja Seppo Silmonen 46 pisteellä. Kolmansina samoin 46 pisteellä Veijo ja Juho Laitinen. Juho pelasi kisan parhaimman henkilökohtaisen pistetuloksen 41 pistettä.
PuulaGolf:n ladyt loistivat erikoiskisoissa: Tuija Siven voitti lähimmäksi kannua -kisan ja Anni Laitinen kauimmaksi lipusta -kisan.
Kisan nuorimpana pelaajana palkitiin Juho Ylikauppila, hänelläkin hyvä tulos, 39 pistettä.[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]