Uusimmat julkaisut
Arkistot

Future Tour III Itä -kisa 3.6.

[fusion_builder_container hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” overlay_color=”” video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” padding_top=”” padding_bottom=”” padding_left=”” padding_right=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” center_content=”no” last=”no” min_height=”” hover_type=”none” link=””][fusion_text columns=”” column_min_width=”” column_spacing=”” rule_style=”default” rule_size=”” rule_color=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=””]

Golfliiton järjestämä junioreiden Future Tour III Itä -kisa pelattiin PuulaGolfissa maanantaina 3.6. Pelaajia oli  40  5:ssä eri sarjassa. Kilpailunjohtajana oli Marko Korhonen Golfliitosta. Tuomarina toimi Jouni Peltonen. Kiitos heille sekä kaikille muille avustajille, joiden ansiosta kisa sujui ongelmitta! Saimme kiitosta järjestelyistä sekä Golfliitolta että junioreiden valmentajilta ja avustajilta.
Kenttä oli hyvässä kunnossa, griinit olivat liukkaat, aurinko paistoi, ruoka oli hyvää ja nuoret käyttäytyivät mitä parhaimmin. Meillä oli hauskaa.

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]