Uusimmat julkaisut
Arkistot

Albatrossi 10.6.

[fusion_builder_container hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” overlay_color=”” video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” padding_top=”” padding_bottom=”” padding_left=”” padding_right=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” center_content=”no” last=”no” min_height=”” hover_type=”none” link=””][fusion_text]Mikko Blomqvist Hyvinkään Golfista teki albatrossin 7. väylällä 10.6. Ensimmäinen lyönti driverillä meni väylän oikeaan laitaan 150 metrin mittapaalun taakse. Siitä hän löi rauta viitosella noin 180 metriä reikään. Hieno suoritus!
Tämä oli toinen albatrossi, joka on tehty PuulaGolfissa. Ensimmäisen on tehnyt Tero Järvinen, myös 7. väylällä.[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]