Uusimmat julkaisut
Arkistot

Savon Golftiimi Tour 2019 PuulaGolfissa 30.6.

[fusion_builder_container hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” overlay_color=”” video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” padding_top=”” padding_bottom=”” padding_left=”” padding_right=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” center_content=”no” last=”no” min_height=”” hover_type=”none” link=””][fusion_text]

Savon Golftiimi Tour 2019 pelattiin PuulaGolfissa 30.6 yhteislähtönä. Osanottajia oli 55.  Kilpailun johtajana toimi Tia Hovila Savon Golftiimistä.

Yleisen sarjan voitti PuulaGolfin Heimo Lehikoinen 38 bogipisteellä, Toisena oli Antti Valjakka ja kolmantena Seppo Hujanen, molemmat 36 bogipisteellä ja molemmat Golf Porrassalmesta. Antti Valjakalla oli kisan paras scratch tulos 74 lyöntiä, joka on kentän uudelleen slopauksen jälkeen kenttäennätys keltaiselta tiiltä.

Naisten sarjan voitti Sinikka Hiidenmaa Golf Porrassalmesta 36 bogipisteellä. Toisena oli Anni Laitinen PuulaGolfista ja kolmantena Golf Porrassalmen Tanja Saari, molemmilla 33 bogipistettä. Naisista paras scratch tulos oli Mikkelin Seija Pomellilla, 90 lyöntia

Juniori sarjan voitti GP:n Mikaela Nykänen, joka kuvassa pitää voittajan puhetta. Hänellä oli 34 bogipistettä. Toiseksi tuli Mikkeli Golfin Onni-Matti Hovila 33 pisteellä ja kolmanneksi Puula Golfin oma Juho Ylikauppila, 25 bogipistettä. Junioreista paras scratch oli Onni-Matti Hovilalla, 85 lyöntiä.

Erikoiskilpailuissa Lähimmäksi lippua 3. väylällä voitti Tero Järvinen ja 6. väylällä Lähimmäksi lippua toisella lyönnillä Mikko Mutanen Golf Porrassalmesta.

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]