Uusimmat julkaisut
Arkistot

Osakas Closed 6.7.

[fusion_builder_container hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” overlay_color=”” video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” padding_top=”” padding_bottom=”” padding_left=”” padding_right=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” center_content=”no” last=”no” min_height=”” hover_type=”none” link=””][fusion_text]Osakas Closed tapahtumapäivä vietettiin launtaina 6.7.2019. Osakaskisa pelattiin yhteislähtönä. Lähtö myöhästyi rankan rae/vesi/ukkoskuuron takia puoli tuntia, mutta kisan aikana sää suosi ja kenttäkin kuivui nopeasti. Kisan päätteeksi nautimme Lehikoisten tekemän mahtavan rosvopaistiaterian.
Osakaskisan mestariksi miesten sarjassa tuli Petri Tynkkynen ja naisten sarjassa Päivi Pohjola (KG). Artikkelikuvassa muut voittajat paitsi Päivi.[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]