Uusimmat julkaisut
Arkistot

LNWL

[fusion_builder_container hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” overlay_color=”” video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” padding_top=”” padding_bottom=”” padding_left=”” padding_right=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” center_content=”no” last=”no” min_height=”” hover_type=”none” link=””][fusion_text]Perinteinen Late Night With Ladies pelattiin parikisana perjantai-iltana 12.7. Kisassa pelattiin noin 9 reikää lyömäälä parille annettu lyötimäärä ja viemällä lippu lopetuskohtaan. Pisimmälle eli kaikki 9 väylää pääsivät Kirsti ja Jukka Jäämaa.
Teemana oli rento asu ja hattu. Ja hattuja oli joka lähtöön.
Parhaan asun palkinnon sai miehistä Martti Vuojolahti vihereine hattuineen ja italiaistyyleineen. Naisista paras asu oli Arja Lahdella. Hänen viehättävä hattunsa oli ostettu Kutemejärven seksifestivaaleilta.[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]