Uusimmat julkaisut
Arkistot

Hartwall Open 14.7.

[fusion_builder_container hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” overlay_color=”” video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” padding_top=”” padding_bottom=”” padding_left=”” padding_right=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” center_content=”no” last=”no” min_height=”” hover_type=”none” link=””][fusion_text]Tänä vuonna Hartwall open -kisa kisattiin 14.7 tasoituksellisena lyöntipelinä. Voittajaksi tuli Taneli Luhanko VGC:stä tuloksella 67. Toinen oli Juho Ylikauppila tuloksella 69 ja kolmas oli Juho Manninen, tulos 70 nettolyöntiä. Paras scratch oli Heidi Anttilalla, 81 lyöntiä. Hyvä Heidi! Pisimmät drivet olivat Anni Laitisella ja Teemu Toivosella (KGV). Lähimmäksi lippua kolmosväylällä pääsi Juho Manninen.[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]