Uusimmat julkaisut
Arkistot

Puulan Optiikka Ladies Open

[fusion_builder_container hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” overlay_color=”” video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” padding_top=”” padding_bottom=”” padding_left=”” padding_right=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” center_content=”no” last=”no” min_height=”” hover_type=”none” link=””][fusion_text]Puulan Optiikka Ladies Open pelattiin lauantaina 20.7. kauniissa säässä. Osallistujia oli 15 ja mukaan olimme saaneet mukavasti ensikertalaisia kilpailijoita. Pistebogey kisan voitti Tuija Hälvä-Torday 39 pisteellä. Toisena oli Niina Kotisalo 36 pisteellä ja kolmantena Paula Alahuhta 35 pisteellä. Paras scratch oli Niinalla, 94 lyöntiä. Lähimmäksi lippua kisan voitti Paula Alahuhta. Hän pääsi 40 sentin päähän kolmosreiän lipusta tehden samalla toisen birdiensä kisan aikana.[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]