Uusimmat julkaisut
Arkistot

Mökkiläiset voittivat Raider Cup -kisan

[fusion_builder_container hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” overlay_color=”” video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” padding_top=”” padding_bottom=”” padding_left=”” padding_right=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” center_content=”no” last=”no” min_height=”” hover_type=”none” link=””][fusion_text]Launtaina 3.8 kisattiin Raider Cup mökkiläiset vastaan kangasniemeläiset. Päivän aikana kierreettin 3 kertaa yhdeksän väylää eri pelimuodoilla, mutta aina reikäpelinä. Mökkiläiset voittivat selvin numeroin. Kangasniemeläisten joukkueen kapteenina toimi Juha Kemppi ja mökkiläisten kapteenina Ville Häkkinen. Kilpailun johtajana oli Timo Holttinen.
Kisan jälkeen vietimme hauskan klubi-illan tietovisoineen ja leikkimielisine kilpailuineen. Musisoinnista vastasi Vellu.[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]