Uusimmat julkaisut
Arkistot

Puulan Pitkä 11.8.

[fusion_builder_container hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” overlay_color=”” video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” padding_top=”” padding_bottom=”” padding_left=”” padding_right=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” center_content=”no” last=”no” min_height=”” hover_type=”none” link=””][fusion_text]Puulan Pitkä -kisassa pelattiin kenttä mahdollisimman pitkänä ja lyöntipelinä. Yleisen sarjan voitti Tuure Lahti Mikkeli Golfista tuloksella 69. Seuraavina olivat Kari Lappalainen (70) ja Timo Savolainen (71).Tuurella oli myös paras scratch 73 lyöntiä. Roope Hokkasella Mikkelin Golfissa oli myös sama scratch tulos.
Naisten sarjan voitti Paula Alahuhta tuloksella 73. Toisena oli Tuija Sivén (75) ja kolmantena Kirsti Jäämaa (77).
Lähimmäksi lippua kolmosväylällä pääsi Raimo Järvinen.
Onnittelut kaikille voittajille![/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]