Uusimmat julkaisut
Arkistot

Raider Cup 2019 voitto mökkiläisten joukkueelle pistein 17 ½ – 10 ½

Puula Golfin oma Raider Cup pelattiin Kangasniemen ja muun Suomen joukkueiden välillä jo viidettä kertaa. Kangasniemen joukkuetta vastassa oli Kangasniemen kesäasukkaista koottu joukkue. Molemmissa joukkueissa oli 14 pelaajaa ja muutama varamies viimeisille peleille.

Puula Golfin Raider Cup 2019 pelimuodot olivat samat kuin maailman arvostetuimmassa ja seuratuimmassa golfkilpailussa Ryder Cupissa, joka pelataan joka toinen vuosi USA:n ja Euroopan joukkueiden välillä. Pelimuodot olivat yhdeksän reiän Four ball eli paras pallo. Tässä pelimuodossa parin parempi tulos reiältä on joukkueen tulos. Tilanne oli tämän jälkeen tasan 3 ½ – 3 ½. Toisena pelimuotona oli Four some eli nelipallo, siinä joukkueiden parit lyövät yhtä palloa vuorotellen avauksesta reikään saakka. Peli kääntyi yllättäen mökkiläisten joukkueelle pistein 9 ½ – 3 ½.

Viimeisenä pelinä pelattiin henkilökohtaiset Match ball eli reikäpelit. Lopputulos reikäpelien jälkeen oli erittäin selkeä 17 ½ – 10 ½ mökkiläisten eduksi. Viiden pelivuoden jälkeen tilanne on mökkiläisten eduksi 3 – 2.

Tänä vuonna oli ennätysmäärä 30 pelaajaa mukana, joten ensi vuonna jatketaan Raider Cupin merkeissä. Kiitos kaikille osallistujille – te teitte tästä mukavan tapahtuman.

Pelien jatkoimme yhteistä klubi-iltaa noin 30 hengen voimin. Tarjolla oli lohikeittoa, tietokisailua, putterin hallintaa ja hyvää musiikkia by V-M Rauttola. Kiitos Anni Laitiselle ja tiimille järjestelyistä.

Timo Holttinen