Uusimmat julkaisut
Arkistot

Tulevia kisoja / tapahtumia

[fusion_builder_container hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” overlay_color=”” video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” padding_top=”” padding_bottom=”” padding_left=”” padding_right=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” center_content=”no” last=”no” min_height=”” hover_type=”none” link=””][fusion_text]

PuulaGolfin tulevia kisoja / tapahtumia:

* Syysscramble pelataan su 1.9 klo 9 alkaen tiiaikalähdöillä, ilmoittautumiset viim. pe 30.8 klo 18 mennessä

* Valopalloa pelataan la 21.9 illalla klo 20.15 alkaen säävarauksella, ilmoittautumiset viim. samana päivänä klo 12

* Kinkkukisa la 28.9

* FrisbeeGolf-tapahtuma la-su 5.-6.10, kenttämme on tuolloin varattu koko viikonlopuksi frisbeegolf-väelle

Tervetuloa kisailemaan!

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]