Uusimmat julkaisut
Arkistot

Syysscramble pelattiin upeassa syyssäässä

[fusion_builder_container hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” overlay_color=”” video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” padding_top=”” padding_bottom=”” padding_left=”” padding_right=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” center_content=”no” last=”no” min_height=”” hover_type=”none” link=””][fusion_text]Sunnuntaina syyskuun ekana päivänä pelattiin kauniissa säässä syysscramble lähes täydellä kentällä. Syksystä kentällä ei ollut tietoakaan, sillä niin kovatasoinen kilpailu pelattiin. Osallistujamäärästä johtuen kilpailussa otettiin käyttöön uudet säännöt kilpailun nopeuttamiseksi. Eli lyöntiin valmistautuminen 40 sekuntia ja pallon etsiminen 3 minuuttia. Näin saimme vietyä kilpailun läpi siten että kaikki ryhmät pelasivat alle 4.5 tunnin.

Voittoon tiukassa kisassa pelasivat Tuure Lahti ja Antti Valjakka tuloksella 61. Tuloskorttiin kirjattiin 11 birdietä sekä 1 bogey parien lisäksi. Toiseksi tuli pari Lassi ja Tero Järvinen. Kolmannen sijan ottivat Petri Tynkkynen ja Jaakko Kosloff. Onnittelut voittajille ja muillekin pelaajille![/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]