Uusimmat julkaisut
Arkistot

Harjoitusviheriö

Harjoitusviheriö
Puulagolf ry rakentaa harjoitusviheriön ( =harjoitusgriinin) klubirakennuksen ja väylä 3 griinin väliin. Rakennettava alue on n. 800 m2:n suuruinen alue, josta varsinainen griini on n. 500 m2:n suuruinen.
Viheriö rakennetaan kenttämestarimme Harri Junnin suunnitelmien mukaan ja rakentaminen aloitetaan näinä päivinä puiden kaadolla ja ensi viikolla Frisbee-golfin jälkeen alkavat varsinaiset maanrakennustyöt. Pääasialliset maanrakennustyöt saadaan päätökseen tämän vuoden puolella. Ensi vuodelle jää nurmikon istutus- ja lannoitustyöt. Hankkeeseen olemme saaneet tukea Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahastosta ja Veej´jakajan Leader-ryhmältä. Hankkeen koordinaattorina toimii PuulaGolfin puolelta Veijo Laitinen.
Pyydämme kaikilta pelaajilta kärsivällisyyttä ja ymmärrystä hankkeen toteutuksen ajaksi. Työkoneet, traktorit ja maansiirto tulevat varmasti aiheuttamaan hieman meteliä ja sotkua kahvion ja parkkipaikan ympäristöön. Pyydämme pelaajilta myös erityistä varovaisuutta koneiden läheisyydessä!