Uusimmat julkaisut
Arkistot

PuulaGolf hakee työntekijöitä kaudelle 2020

PUULAGOLF hakee Caddiemastereita ja kahvilatyöntekijöitä tulevalle kaudelle

Caddiemaster

Haemme tiimiimme iloisia ja asiakaspalvelutaitoisia caddiemastereita ja kahvilatyöntekijöitä kaudelle 2020.

Caddiemasterin toimenkuvaan kuuluu mm. asiakaspalvelu, ajanvaraus tiskillä ja puhelimitse, kassanhoito, kahvion pyörittäminen, siisteydestä huolehtiminen, kilpailujärjestelyt, alkoholikirjanpidon päivitys, Pro Shopin hoito jne.

Odotamme hakijoilta reipasta asennetta, oma-aloitteisuutta, joustavuutta sekä kykyä toimia keskeisellä paikalla golfyhteisössämme. Edellytämme hakijalta 18 vuoden ikää, hygienia- ja alkoholipassit ovat eduksi, mutta eivät pakolliset. Aikaisempaa tietämystä golfista ei edellytetä.

Palkka määräytyy Golfalan työehtosopimuksen mukaan. Työaika keskimäärin 35-40 tuntia / vko. Työ alkaa viimeistään 1.5.2020 ja päättyy aikaisintaan 31.9 tai sopimuksen mukaan.

Kahvilatyöntekijä

Työtehtäviin kuuluu mm. kahvilan tarjonnasta huolehtiminen, ruoka-annosten valmistus, siisteydestä huolehtiminen ja asiakaspalvelua.
Tehtävässä menestyminen edellyttää oma-aloitteisuutta ja aktiivisuutta sekä kykyä sopeutua ajoittaiseen kiireeseen.
Valittavien tulee olla kangasniemeläisiä ja enintään 24-vuotiaita koululaisia tai opiskelijoita; hygieniapassi katsotaan eduksi hakijalle.
Työ on määräaikainen ja viikoittainen työaika on keskimäärin vähintään 20 h.
Työsuhteet ajoittuvat:

1.6. – 31.6.
8.6. – 5.7.
1.7. – 31.7.
6.7. – 2.8. tai 13.7. – 9.8.

Yhden tunnin perehdytys tehtäviin pidetään ennen varsinaisen työajan alkamista erikseen sovittavana ajankohtana, palkkaus Golfalan TES:n mukaan.

*******

Lisätiedot: Sari Ravander, puh. 040 731 7625

Hakemukset: Lähetä vapaamuotoinen hakemus viimeistään 2.2.2020 sähköpostilla toimisto@puulagolf.fi , kiitos. Kahvilantyöntekijän hakemuksessa mainittava, mikäli jokin työskentelyjakso ei sovi hakijalle.