Uusimmat julkaisut
Arkistot

Savon Golftiimi Tour 2020

Savon Golftiimi Tour järjestetään taas tänä vuonna. Alla alkuperäinen teksti järjestäjän omilta kotisivuilta kopioituna.

HUOM! Aikatauluihin tulee varmaankin nyt koronan aiheuttamia muutoksia, niistä tiedotetaan myöhemmin.

Tour 2020

Savon Golftiimi Tour kuuluu suosituimpiin minikiertueisiin alueellamme. Osakilpailut keräävät seurojen aktiivipelaajat yhteen, tasoituksesta riippumatta. Sarjoja on miehille, naisille ja junioreille, kaikille omansa. Myös kenttäkohtaiset erikoiskilpailut kuuluvat pelin henkeen.

Palkinnot ovat erinomaiset, osakilpailuissa palkintopöydät on koottu yhteistyössä edustamiemme tuotemerkkien kanssa. Osakilpailu-palkintojen lisäksi Tourilla parhaiten menestyneet saavat kausikortit talviharjoittelukeskukseemme Areenaan.

Kisapäivät 2020:
SU 31.5. Kartanogolf
LA 27.6. Annilan Golfkeskus
SU 26.7. PuulaGolf
LA 8.8. Mikkelin Golf